Anlægsdesign

Drømmehuset er ofte forbundet med en mareridtsagtig mængde af dertilhørende arbejde. For nogle kan det virke som en uoverskuelig mængde arbejde, der bare aldrig forsvinder.

Hvorfor ikke få en fagmand til at klare det?

Herunder følger nogle af de opgaver, vi har klaret flest af:

Indkørsel

Tyrsbjerglund Anlægsgartner er specialiserede i alle de opgaver, der hører under anlægsdesign.

Står du for eksempel og skal have ny indkørsel, der skal have et professionelt og komplet udtryk, kan du med fordel få os til at lave det.

Plantning af hæk

Vi har plantet af utal af hække igennem vores tid som anlægsgartner. Generelt anbefaler vi, at man planter hæk i det sene efterår, og det kan man så gøre lige indtil, jorden bliver så hård af frost, at man ikke kan grave i den længere.

Nedgravning af trampolin (brug af jordsikringssten)

Den udendørs trampolin er de seneste år blevet et kæmpe hit blandt især børnefamilier. Hvis du ønsker at tage øgede sikkerhedshensyn til dine børn, kan det være en god idé at grave trampolinen ned i jorden. Det kan være et relativt omfattende arbejde, og det gør vi gerne for dig.

Generelt anbefaler vi dog ikke at grave trampolinen ned, hvis din jord er meget sandet – medmindre du først stiver siderne af. Det kan du eventuelt gøre med brug af jordsikringssten.

Opsætning af hegn

Vi opsætter gerne dit hegn for dig, uanset om det nu er et plankeværk, havehegn, støjhegn, pilehegn – og hvad der ellers findes.

Derudover sørger vi selvfølgelig gerne for det forudgående arbejde med eventuel optagning af hæk eller andet beplantning.

Anlæg af græsplæne

Til sidst klarer vi naturligvis anlæg af græsplæne. Vi anlægger både med rullegræs og såning, alt afhængig af dine præferencer og tilstanden af resten af din have.

Hvis du ønsker et tilbud på noget af ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Nylig grøn græsplæne foran flot hus