Havedesign - få din drømmehave

Unikt havedesign - få hjælp af erfaren anlægsgartner

En vild havepark? En ny sansehave? Måske et lille havebassin og en tilhørende japansk have – eller en havedam

Mulighederne er mange – og havedesign kan være mange ting. Men uanset opgaven får vi altid det samlede havedesign til at gå op i en højere enhed.

At træffe de rette valg mht. havedesign kan være svært – og måske endda en smule angstprovokerende. At anlægge ny have har trods alt lidt større konsekvenser end at skulle vælge det rette franskbrød ved bageren…

Vi ved af erfaring, at det generelt er en stor fordel at have en fagmand med på sidelinjen fra start til slut – herunder også økonomisk, da det minimerer risikoen for dyre fejltrin.

Vi står for projektstyring og kvalitetskontrol fra start til slut. Vores erfaring spænder vidt, og vi udfører både opgaver for private og erhverv, store som små.

Se nogle af vores udførte projekter på billederne på denne side. 

Sådan tilgår vi havedesign - personligt udformet plan

Drømmer du om en unik have, der er skræddersyet til dine ønsker? Sådan sørger vi for, at du får netop den have, du gerne vil have:

  • Vi starter altid med at gå en tur i din have og taler om dine ønsker. Herefter kan vi lave enten en overordnet skitse – eller en detaljeret haveplan med fuld planteliste.
  • Vi kan også hjælpe med fuld implementering og plantning – eller blot støtte dig hen ad vejen, hvis du foretrækker det.
  • Uanset om du ønsker en omfattende have eller en vedligeholdelsesfri have, skaber vi netop den have, du drømmer om.


Hvis du ønsker at stå for noget af arbejdet selv og i stedet ’blot’ ønsker vores rådgivning, kan vi naturligvis også imødekomme det.

Se også gerne vores inspiration til indretning af haven, eller udforsk vores galleri med kundeopgaver, hvis du vil have flere eksempler på, hvordan drømmehaven kan se ud.

Få uforpligtende tilbud på havedesign

Er du klar til at komme helt i mål med din drømmehave?

Så tøv ikke med at række ud for en uforpligtende dialog. Vi kommer med glæde på besøg og vurderer, hvordan vi kan skabe netop den have, der passer til dig – og dine ønsker.

Kontakt os lige her, hvis du vil høre mere.