Brolægger i Odense og på resten af Fyn

Tyrsbjerglund Anlægsgartner løser alle brolægningsopgaver – både store og små.

Vi har mange års erfaring med brolæggerfaget, og vi sætter en ære i at udføre enhver opgave med stor nøjagtighed og øje for kvalitet. Vi udfører brolægning med alle materialer, inklusive sandsten. Vi klarer også din klinkebelægning med brug af teglklinker. 

Få f.eks. flise inspiration til din terrasse her

En brolægningsopgave kan være en stor investering, især for private husejere. Derfor prioriterer vi den tætte kundekontakt igennem hele forløbet, så du aldrig er i tvivl om, hvor i processen vi befinder os. 

På den måde kan du følge tæt med på sidelinjen hele vejen igennem arbejdet med dit fantastiske nye uderum.

Vi prioriterer altid det solide og stabile fundament, der holder sig sundt og stærkt i både frost og regn. Vi ved desuden, hvordan man bygger og vedligeholder, så man undgår uvedkommende gæster som alger og mos

Brolægningsopgave hvor der er lavet belægning i bølger

Sti i haven: Få brolægning til haven

En flot, velkonstrueret sti i haven giver et dejligt, naturligt præg til ethvert hjem. Derfor er det særligt vigtigt at få den lavet ordentligt – første gang. Vi er specialiserede i brolægning i haver, og vi har efterhånden rigtigt mange stier i haven på CV’et.

Før vi begynder ethvert arbejde, sørger vi altid for en komplet og grundig forventningsafstemning med kunden, så begge parter er indforståede med, præcis hvordan den endelige sti i haven skal se ud.

Vi bestræber os på at opfylde ethvert ønske, du kunne have til din sti i haven. Derfor arbejder vi også med andet end fliser.

Hvis du ønsker stien udformet med andet materiale, kan du læse mere her.

Indkørslen

Ønsker du belægning af indkørslen, er det vigtigt med en klar plan for arbejdet, da der findes mange forskellige stilarter for brolægning i indkørsler. 

Uanset arbejdet står vi dog klar med mange års erfaring i en lang række forskellige projekter, og vi garanterer dermed kompetent projektledelse fra start til slut.

Når du skal have anlagt ny indkørsel, skal du typisk bruge tykkere fliser end til havegang og terrasse

Her bør du være opmærksom på, at hvis du bruger forskellige typer fliser, bør de alle være i samme tykkelse. Dette giver det bedste slutresultat. Alt dette rådgiver vi naturligvis om, når vi diskuterer arbejdets endelige udtryk.

Brolægning i større industriområder

Udover brolægning til private arbejder vi også med brolægning til erhverv og større industriområder. Vi har haft en masse forskellige og afvekslende jobs igennem årene, der har rustet os til også at håndtere større jobs.

Fokus er det samme som hos private: Kvalitet, fleksibilitet og kundens ønsker i centrum.

Hvis du som firma står foran en større eller mindre opgave med brolægning, er du derfor altid velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Priser på brolægning

Vores priser på brolægning varierer afhængigt af projektets kompleksitet og størrelse.

Du er derfor altid velkommen til at give os en projektbeskrivelse ved at trykke på knappen herunder.

Brolægningsopgave hvor der er lavet belægning i bølger