Om os

HVEM ER VI?

Tyrsbjerglund Anlægsgartner, stiftet i 2014, ejes af Niels Kristian Legind, der står i spidsen for et team bestående af en række kompetente, motiverede og veluddannede anlægsgartnere, der alle vægter kvalitet og godt samarbejde højt. 

Vores medarbejdere trives i og med det grønne, og vi har alle på en eller anden måde en særlig tilknytning til haver og anlæg. Vi er, kort sagt, eksperter i at få det absolut bedste ud af grønne arealer.

Vi går aldrig på kompromis med kundens ønsker. Vi tror på, at enhver god forretning er funderet i god kundepleje og arbejde af høj kvalitet.

VORES KERNEVÆRDIER

Tyrsbjerglund Anlægsgartner er en fleksibel virksomhed i vækst. Vi udfører alle typer opgaver indenfor anlægsgartnerbranchen – både for private og erhverv. 

Vi er sat i verden for at skabe unikke, æstetiske og dynamiske haveanlæg, der lever op til vores egne høje kvalitetskrav. Vi tror på god service og rentable, lønsomme og miljørigtige løsninger for alle vores kunder – stor som lille.

Med tiden skal vi kunne måle os med de store anlægsgartnervirksomheder, og vi vil nå dette mål igennem sparring, høje ambitioner og tårnhøje kvalitetskrav. 

En dygtig anlægsgartner har altid udgangspunkt i kunden, og vi vil altid søge at matche vores kunder med de medarbejdere, der er bedst rustet til den individuelle opgave.

Hos Tyrsbjerglund Anlægsgartner stræber vi altid efter at udvikle og give gode arbejdsvilkår til vores medarbejdere.