Vintertjenesten – snerydning i Odense kommune

Tyrsbjerglund Anlægsgartner står for din snerydning i alle vintermånederne (og så længe der i øvrigt er sne – man kan jo aldrig vide i vores danske land).

Vi har udviklet tre forskellige ydelser, som gerne skulle afspejle dit individuelle behov – og hvis du ønsker noget helt andet, så er du altid velkommen til at kontakte os alligevel, så finder vi selvfølgelig ud af dét.

Ydelser og priser for snerydning

Vores ydelser følger herunder:

MINI: Med mini-ydelsen rydder vi og salter op til 20 meter for dig. Prisen for mini er kun 70 kroner.

BASIS: I basispakken er inkluderet fortov og indgangsstien op til din dør. Vi rydder og salter for kun 125 kroner.

PREMIUM: I premiumpakken tager vi forbehold for alle behov. Her rydder og salter vi således både fortov, indgangssti og indkørsel. Når vi er færdige, har du altså fuldstændig dit på det tørre – så at sige. Premiumløsningen koster kun 200 kroner.

Alle priser er pr. gang. Du tilmelder dig vores service ved at registrere dig som kunde. Dette foregår via SMS. Du sender navn, adresse, email og ønsket ydelse til nummer 27 63 79 60.

Et eksempel på bestilling kunne dermed se således ud: Jytte Poulsen, Odensevej 123 – 5000, mail@email.dk, BASIS.

Derefter skal du tilmelde dig som kunde. Det foregår ved at skrive ”tilmeld” til 27 63 79 60. Ønsker du at afmelde dig igen, skriver du bare ”afmeld”. Du bliver afmeldt med tre dages varsel, så hvis du f.eks. afmelder dig 1.januar, vil det være gældende fra 4. januar.

Når du har bestilt, sender vi dig en kvittering via SMS. Vi afregner 1. hverdag i hver måned og sender en faktura via mail.

Regler for snerydning – en pligt som borger?

Mange danskere er ikke klar over det, men det er faktisk besluttet ved lov, at alle borgere skal sikre deres ejendom og dertilhørende grund og fortov, når der er faldet sne eller er glat føre. Hvis der skulle ske en ulykke på din grund eller tilstødende fortov, uden du har taget de nødvendige forholdsregler, hæfter du derfor faktisk for eventuelt erstatningskrav.

Hvis du ikke orker at stå for snerydningen selv og i øvrigt vil være sikker på, at der bliver ryddet og saltet til perfektion, så synes vi helt klart, at du skal give os et kald. Vi kører ud hele vinteren.