Knivskarpt haveanlæg med natursten, Odense-klinker og trompetkroner

Hvad var opgavens fokus?

Opgavens fokus var at etablere en beundringsværdig forhave med stor præcision i forhold til vinkler og afstande mellem anlæggets forskellige elementer.

Resultatet skulle være en forhave, der fremkalder et stort ”bravissimo” hos en kunstner/æstetiker som selveste Michaelangelo, hvis han havde levet den dag i dag.

Hvordan er haveanlægget etableret?

Først og fremmest er kantstenene i granit skåret til og sat i beton. De er etableret, så de flugter med hældningen på den eksisterende belægning af Odense-klinker.

Herefter har vi lagt muldjord ud, som er blevet planeret og klargjort til etablering af rullegræs. I midten af de to græsarealer har vi anlagt tre firkantede buksbom-bede med kanter af granitbrosten.

 

I midten af alle bedene har vi plantet trompetkroner, som er med til at raffinere forhavernes i forvejen æstetisk smukke udtryk. Langs muren i den venstre forhave er der i øvrigt plantet kirsebærlaurbær, der vil pryde haven og være stedsegrøn året rundt.

Afslutningsvis er rullegræsset blevet lagt og tilpasset omkring bedene og kanterne.

Hvad siger kunderne om os?

Hvis du vil læse, hvad andre kunden siger om os og vores anlægsprojekter, kan du gøre det via dette link: https://www.trustpilot.com/review/tyrsbjerglund-anlægsgartner.dk

Du er også altid velkommen til at kontakte os på for et uforpligtigende tilbud på:

Tlf. 27637960

Mail: nielskristianlegind@gmail.com