Nytårshilsen 2022

Indholdsfortegnelse

Året lakker mod enden, og i den anledning vil vi gerne have lov til at sige tak.

Tak for et godt år

2022 har været et godt år, men også et udfordrende år. Vi har i årets løb udført en masse kvalitetsfyldte anlæg af forskellig karakter i tæt dialog og samarbejde med kunder og samarbejdspartnere. Det har været en fornøjelse at styrke og benytte vores faglighed til at udføre disse anlæg.

Godt anlægsarbejde, der skaber de bedst mulige resultater, kræver også sin tid. Det er grundlæggende for os at udføre vores arbejde med faglig stolthed, således at det enkelte anlæg bliver af kompromisløs kvalitet, og derfor har vores kunder også oplevet at måtte vente på at få opgaver udført. Der skal lyde en stor tak til vores kunder for at have tålmodigheden til at vente på os, så vi har kunne give jer den oplevelse og det resultat, som I ønsker.

Tak til vores kunder for at vælge os til at udføre diverse anlægs- eller plejeopgaver og støtte op om virksomheden. En stor del af vores kunder vælger at kontakte netop os, fordi de har fået os anbefalet af andre kunder, vi tidligere har udført anlæg for, eller fra andre virksomheder, der er samarbejdspartnere, leverandører eller på anden vis en del af vores netværk. Tak for et godt samarbejde til jer alle!

Rigtig godt nytår og på gensyn i 2023

Med ønsket om et godt nytår

Niels Kristian Legind, direktør

 

Billeder af året der gik

Billede8