Stor anerkendelse: Vi modtager pris for at tage socialt ansvar

Siden Tyrsbjerglund Anlægsgartner blev stiftet i 2015, har virksomheden vækstet, skabt kompromisløse, smukke anlæg og altid haft dygtige, veluddannelse og motiverede medarbejdere.

Derudover har det været en ambition for virksomheden at hjælpe ufaglærte borgere ind på arbejdsmarkedet. Af den grund var det med stor stolthed, at vi i mandags modtog prisen for bedste sjak ved Byg til Væksts prisoverrækkelse på Svendborg teater.

Det var en kæmpe anerkendelse af det arbejde, vi i en årrække i samarbejde med flere fynske kommuner har lagt i at tage et socialt ansvar, hvor vi har budt adskillige snusepraktikanter velkommen og givet dem et forløb hos os.

Især Nordfyns Kommune har vi arbejdet tæt sammen med, og kommunens indstilling af os til prisen for bedste sjak var en stor anerkendelse af vores arbejde med at tage socialt ansvar.

En endnu større anerkendelse var det at vinde prisen for bedste sjak ved Byg til Væksts prisoverrækkelse – det er et kæmpe skulderklap, som blot motiverer os til fortsat at gøre en social forskel og hjælpe flere praktikanter ved at give dem et forløb hos os.

Det er en del af virksomhedskulturen hos Tyrsbjerglund Anlægsgartner at tro på det bedste i mennesker, og vi ønsker at give dem, som ønsker det, en chance for at lære anlægsgartnerfaget og opnå deres fulde potentiale hos os.

Vi har i årenes løb budt mange praktikanter med forskellige sociale og arbejdsmæssige baggrunde velkommen, blandt andet syriske flygtninge. Hvis praktikanterne ikke har kunne fortsætte i et arbejde hos os, har vi altid rådgivet eller kontaktformidlet, således at de er blevet hjulpet godt videre og har fået forudsætningerne for at fastholde deres tilknytning til arbejdsmarkedet.             

Udtalelse fra tidligere praktikant

Herunder kan du læse, hvad det har betydet for en af forhenværende ufaglærte borgere at komme i arbejde hos os:

”Jeg vil se tilbage på min tid hos jer som værende positiv. I gør det virkelig godt. (…) Jeg arbejder i en bank nu, så det er i en helt anden retning, men jeg kan alligevel bruge meget af det, jeg har lært ved jer.”

– Christian, tidligere praktikant

Fakta om Byg til Vækst

Byg til Vækst er en fælles Fynsk indsats, hvor de sammen med de fynske jobcentre, bygherrer, fagbevægelsen og Dansk Byggeri får ledige fynboer i beskæftigelse i byggebranchen.

Det gør de blandt med afsæt i FNs verdensmål 4 og 8

Kilde: Byg til Vækst